Quad ture

Iskusite nezaboravnu avanturu kroz adrenalinsku vožnju četvorotočkaša, ATV vozila šumskim putevima planine Goč. Uz svež planinski vazduh, uživaćete u vožnji  kroz šumu četinara i listopada pored neodoljivih polja borovnica i šumskih jagodica uz pogled na neverovatne pejzaže netaknute prirode. Naše kvad ture obuhvataju obilazak svih turističkih atrakcija planine Goč, najvišeg vrha – Krst (1123mnv), jezera “Selište”, planinskih reka i nekoliko vidikovaca sa kojih se pruža neverovatan pogled na Vrnjačku Banju i okolinu. Vožnja se realizuje uz pratnju obučenih vodiča koji će Vam organizovati kratku obuku za upravljanje vozilima ukoliko je to potrebno. Kvadovi su laki za upravljanje (automatik) i namenjeni za udobnu vožnju dve osobe.

  • Kvad tura 1h

U ovoj turi se obilazi jezero na Goču, reka, najviši vrh Goča – Krst odakle se pruža neverovatan pogled na Vrnjačku Banju i okolinu (10km vožnje).


  • Kvad tura 2h

U ovoj turi se obilazi jezero na Goču, najviši vrh Goča – Krst odakle se pruža neverovatan pogled na Vrnjačku Banju i okolinu. Zatim se obilazi vidikovac “Lisača” odakle se pruža najlepši pogled na Vrnjačku Banju, pa se vožnja nastavlja do još jednog vidikovca odakle se vidi planina Ljukten (20km vožnje).


  • Kvad tura 3h

U ovoj turi se obilazi jezero na Goču, najviši vrh Goča – Krst odakle se pruža neverovatan pogled na Vrnjačku Banju i okolinu. Zatim se obilazi vidikovac “Lisača” odakle se pruža najlepši pogled na Vrnjačku Banju, pa se vožnja nastavlja do još jednog vidikovca odakle se vidi planina Ljukten. Posećuje se i selo Garešnica  i reka Zagrža.


  • Kvad tura 3h

Ova tura predstavlja neverovatnu kombinaciju dnevne i noćne vožnje.
U ovoj turi se obilazi jezero na Goču, najviši vrh Goča – Krst odakle se pruža neverovatan pogled na Vrnjačku Banju i okolinu. Zatim se obilazi vidikovac “Lisača” odakle se pruža najlepši pogled na Vrnjačku Banju, pa se vožnja nastavlja do još jednog vidikovca odakle se vidi planina Ljukten. Posećuje se i selo Garešnica  i reka Zagrža.  Uživanje u zalasku sunca, povratak tokom večeri.


PREMIUM TURA „U SUSRET DIVLJIM KONJIMA“

U ovoj uzbudljivoj vožnji niz padine Goča spuštamo se niz reku Sokolju do sela Kamenica, odakle počinje uspon na jedinstvenu planinu Stolovi.  Stolovi su planina koju ne možete zaobići ukoliko ste ljubitelj prirode jer ćete sigurno doživeti neverovatno iskustvo i doživljaj za pamćenje. Svaki put kad krenemo u ovu avanturu, na planini Stolovi se dešava čudesan susret sa divljim konjima koji ostavlja bez daha sve naše goste.

Ova tura traje 4h


Uz kvad ture se može organizovati piknik.

Piknik uključuje: domaći čaj od planinskog bilja, domaću kafu, domaći sok (voćni mix, sok od zove,..), rakiju orahovaču, slanu zakusku (mini sendviči, kanapei, pite..), domaće kolače, sezonsko šumsko voće sa planine Goč (jagode, kupine,..).